BJG-s sikerek Az én távközlésem c. versenyen

A metALCOM Távközlési és Rendszerintegrációs Zrt. harmadjára hirdette meg „Az Én Távközlésem” elnevezésű versenyét. Erre a versenyre az ország minden részéről több mint 30 csapat nevezett. Az online forduló után egy esszé jellegű feladat beküldése következett. A cég telephelyén rendezett döntőbe az 5 legjobb gimnáziumi és az 5 legjobb szakközépiskolai osztály jutott be. A Csongrádi Batsányi János Gimnáziumból két csapat is ott volt a döntőben.

A döntőben a gyakorlatias feladatok mellett a korábban megírt esszé feladatot kellett prezentáció formájában bemutatni, ill. a zsűri a témával kapcsolatban kérdéseket is feltett a versenyzőknek.

A jó hangulatú verseny házigazdája Azurák Csaba és Varga-Berta Dávid a cég projekt program igazgatója volt. A BJG-s csapatok kiválóan vették az akadályokat, így megszerezték az első és a második helyezést is!

Az első helyezést elért BJG Vörösbegy csapat tagjai: Bárány Boldizsár, Bárkai Flóra Fáni, Nagy-Halmagyi Eszter Stefánia 11. F osztályos tanulók. A csapat nyereménye 400.000 Ft.

A második helyezést elért BJ5G csapat tagjai: Huszka Máté, Kovács Marcell és Török Balázs 11.A osztályos tanulók. A csapat nyereménye 240.000 Ft.

A diákok munkáját Szabó László tanár úr segítette.

Gratulálunk a szép eredményhez!