BEE tanári találkozó, Tenerife

Becoming European Ecocitizens Erasmus+ pályázatunk a tavalyi év során online feladatokat végzett. Szerencsére idén már lehetőség nyílt arra is, hogy a mobilitások elkezdődjenek. Az első alkalommal a koordinátorok találkozójának helyszíne San Cristóbal de La Laguna városában működő Colegio La Salle La Laguna. 

Pályázatunk alapja az ökotudatos kultúra, a természet tisztelete, egymás iránti elfogadás. A szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy a fenti tartalmakkal megtöltsék napjainkat. Ellátogattunk számos természeti szépséghez, megismertük a Teide titkait, az UNESCO világörökséghez tartozó belvárost La Laguna városában. Egy nemzeti parkban töltöttünk egy feledhetetlen délutánt, de ellátogattunk Anaga természetvédelmi parkjába is, valamint megismertük Puerto de La Cruz városát. 

Egy nagyszerű csapat kezdte meg munkáját a lengyel, olasz, török, spanyol és portugál partnereknek köszönhetően. A diákmobilitásokat előkészítettük, és biztos vagyok benne, hogy ez a pályázat még számos örömet okoz minden résztvevőjének.

Köszönjük C.P.E.I.P.S La Salle La Laguna, köszönjük BEE.