Kiss Attila

okleveles testnevelő, intézményvezető

Elérhetőség: +3663/570-550, +3630/293-1858; kiss.attila@bjg.hu.

Kiss Attila, 46 éves testnevelő tanár vagyok. Diplomáim megszerzése óta szülővárosában dolgozom, itt élek családommal. Nemcsak szeretem a szakmám, hanem szívesen is dolgozom benne. Olyan pedagógusnak tartom magam, aki szívesen vállal szakmai kihívásokat, és elhivatottságomat nemcsak mint testnevelő, intézményvezetőként törekszem bizonyítani. Ez a 22. tanévem a Batsányiban, ebből 13 tanévben intézményvezetőként is segíthetem kollégáim szakmai munkáját. (tovább…)

Rideg-Fekete Márta Angol nyelv és ének-zene szaktanár, szakvizsgázott pedagógus (vizsgaelnöki szakértő), osztályfőnök, Boldog Iskola koordinátor femarta@bjg.hu

„Az elégedettséget (…) sem díjakkal, sem egyebekkel nem lehet mérni. A siker nem a díjak számát jelenti. (…) Sokkal fontosabb, hogy az ember kíváncsi maradjon, és a munkájával elégedett legyen. Ezt pedig akkor lehet elérni, ha szeretjük, amit csinálunk, és igyekszünk a maximumot nyújtani.” (Ada Jonat) 

„Az adott élet minél jobb megélése a boldogság kulcsa.” (Erőss Zsolt) (tovább…)

Teszt Elek a és b szakos középiskolai tanár, osztályfőnök teszt.elek@bjg.hu

5-15 mondatos bemutatkozás  (mottó, hitvallás, amire a legbüszkébb vagyok eredmények, hobbi, szabadidős tevékenység, érdeklődési kör, stb.)  kb. 580-600 karakter, ha hosszabb akkor be kell illeszteni egy „tovább” gombot, és a folytatás csak ezután látszik. kb. 580-600 karakter, ha hosszabb akkor be kell illeszteni egy „tovább” gombot, és a folytatás csak ezután látszik. kb. 580-600 karakter, ha hosszabb akkor be kell illeszteni egy „tovább” gombot, és a folytatás csak ezután látszik. 600 karakter, ha hosszabb akkor be kell illeszteni egy „tovább” gombot, és a folytatás csak ezután látszik. (tovább…)