Erasmus Napok 2022

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat 2022. október 13-15. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát különféle események szervezésével.

Iskolánkban hagyomány az Erasmus Napok megünneplése. Idén 2022. október 13-14 között szerveztünk programokat az érdeklődő diákoknak és pedagógusoknak. Október 13-án a zene és tánc kapta a főszerepet, nemzetek táncaival, zenéivel ismerkedtünk és szünetenként hatalmas buli kerekedett. Nemzetközi partnereink is figyelemmel kísérték az eseményt. A táncok betanítását a már korábban Erasmus mobilitásokon résztvevő diákjaink vállalták. A DÖK is kedveskedett egy koncerttel, nagy sikert aratott.

Október 14-én szakmai témákat terveztünk. A Tisza Tidy Up csoportja érzékenyítő foglalkozásokat tartott egész nap osztályainknak angol nyelven. Köszönet az érdekes előadásért Ian és Edina Davies! A Tempus Közalapítvány is elfogadta meghívásunkat és az érdeklődő kollégák szakmai előadáson vettek részt, hogy minél jobban megismerjük az Erasmus nyújtotta lehetőségeket. Köszönjük Dunay Katalin segítségét is. 

Köszönet a diákönkormányzat lelkes tagjainak, Tonomár Nina és Sprok Máté főszervezőknek, és minden segítő kollégának, hogy ilyen két tartalmas napot szervezhettünk idén is. #ErasmusDays