Elismerésekkel kezdődött a tanév

Augusztus végén Csongrád város pedagógusnapi köszöntésén vettünk részt, ahol a köszöntések után többek között intézményünk három pedagógusának kimagasló munkáját ismerték el az alábbi oklevelekkel, jutalommal.

Polgármesteri dicséretben részesült Duka Enikő német nyelv szakos kolléganő, aki alapfeladatait nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel végzi, felkészültsége a tanítási órákra példamutató. Folyamatosan képezi magát és próbál ki új módszereket, szívesen tanul a kollégáitól.  A tantestület munkájában aktívan vesz részt, jó ötletei vannak, nagyon kreatív. Mindig jó kedvvel végzi a feladatait, alkalmazkodó és nagyon tiszteletben tartja a diákjait. Nem sajnálja az időt, fáradtságot, ha az eredményes munkáról van szó. Az online oktatás során az érettségire készülőkkel nagyon sokat foglalkozott külön is. 

Pedagógiai díjat kapott Pappné Hajas Ibolya nyugalmazott matematika szakos kolléganőnk, akinek személye nemcsak osztályfőnökként volt meghatározó a nyolc évfolyamos gimnáziumban, a matematika oktatása az ő nevéhez fűződik.

Miniszteri elismerő oklevélben részesült kiemelkedő szakmai tevékenységéért Kiss Attila intézményvezető. Az ajánlás kiemeli elhivatott pedagógiai tevékenységét:  „Mozgalmas huszonöt tanári év áll mögötte, melynek során színvonalasan dolgozott szaktanárként, osztályfőnökként, de intézményvezetőként, vezető szaktanácsadóként, érettségi elnökként, projektek menedzsereként is elhivatottan végzi mindennapi munkáját. Az elmúlt évek szakmai, 13 éves vezetői munkájával bizonyította, hogy tudja a hagyománytiszteletét az újra való nyitottsággal ötvözni, kiváló szervezőkészségét igazolja mindennapi munkája. Minden pályázati tevékenységet támogat, vezetősége alatt az intézmény elnyerte a Pénziránytű iskola címet, természettudományos diáklaboratórium épült az iskolában, elnyerte a gimnázium a Mentoráló Intézmény címet, Örökös ökoiskola lett az intézmény, támogatja a Boldog iskola programjainak megvalósulását, Bázisintézmény, Tehetségpont lett a Batsányi. A Csongrád Megyei Diáksport Egyesület elnöki megbízásával elkötelezetten szolgálja a Magyar Diáksport Szövetség legfőbb céljait Csongrád megyében képviselve, hogy minél több gyermeket vonjanak be az aktív sportprogramokba, és népszerűsítsék az egészségfejlesztő testmozgást, de testnevelőként is elérte, hogy óráin örömmel mozognak diákjai.”