Élményekben gazdag fecsketábor

Leendő 5.F osztályos tanulóink az idén is fecsketáborban vehettek részt, ahol több élményteli program várta őket. Felejthetetlen 5 napot töltöttek együtt, miközben nemcsak megismerkedhettek egymással, hanem szabadon sportolhattak, belekóstolva minőségi batsányis sportos foglalkozásokba, exatlon pályát építve és kipróbálva azt, sárkányhajózhattak, kenuzhattak vagy éppen számháborúzhattak. A hőség napjaiban igazán felüdített bennünket a csongrádi uszoda, ahol csúszdázhattunk, önfeledten játszhattunk, pancsolhattunk közösen. A helyi Villan-tón töltött napunk is változatossá tette programjainkat, melyet a kerékpártúra is remekül kiegészített. Az ópuszteszeri Csillagösvény labirintusban eltöltött órákat pedig sosem felejtjük… 🙂

Öröm számunkra, hogy a tábor ideje alatt és a záráskor egyöntetűen pozitív visszajelzéseket kaptunk gyermektől, szülőtől egyaránt.

Köszönöm a tábor lebonyolításában közreműködő kollégáim – Kissné Kocsis Marianna tanárnő és Huszák Béla tanár úr, leendő osztályfőnök – és a már 10.F osztályos önkéntesek munkáját, akik nagymértékben hozzájárultak a jó hangulathoz, rengeteg élményhez, sikeres lebonyolításhoz.

Kellemes nyarat kívánunk, szeptemberben találkozunk!