A március 20-i Gó klubfoglalkozásról

Határozottan mondhatjuk, hogy pezsgett az élet a szerdai (március 20.) klubfoglalkozáson. A támogatói transzparens felhúzása, valamint az iskolai táblagépek beüzemelése után egy 10 feladványos problémaelemzéssel kezdtünk „kahoot”-os környezetben. Közben megérkezett klubunk hivatalos fotósa is, Jázmin, a mindig újdonságokat rejtő „táplálékkiegészítőjével” – finom volt. A „kahoot”-os verseny helyezési sorrendje és a vele járó bajnoki pontok:

  1. Réka (4 pont)
  2. Evi (3 pont)
  3. Gréti (2 pont)
  4. Boti (1 pont)
  5. Rudi (0 pont, de keményen küzdött. Volt olyan feladvány, amit csak ő tudott megválaszolni. Az más kérdés, hogy döntésében mekkora arányban volt jelen a tippelés)

A feladványok rövid kielemzése után jöhetett a játék, a megszerzett tapasztalatok kamatoztatása. Evi játékstílusával „kiidegelte” 15k-s ellenfelét a KGS-en, aki nem bírta és így feladta, annak ellenére, hogy nyerésre állt. Réka – Boti összecsapás nyertese most Boti volt, mind a ketten szépen küzdöttek. Gréti Tábori tanár úrral játszott „kopogós” táblán (a játék igazi élménye). Bár tanár úr győzött az előnykövek ellenére Gréti is bizakodik: tuti, hogy ennek még lesz böjtje.

 

A Tavaszi Gó Bajnokság március 20-i állásáról. (táblázatot lásd a képek közt)
Úgy néz ki a Téli Bajnokság éllovasai sportszerűen egyelőre hagyják ellenfeleiket  érvényesülni a pontgyűjtögetésben. Valószínűsíthető, hogy hamarosan beindul az ellencsapás.
A játékba most bekapcsolódók március 24-ig 3 pontok kapnak az induláskor.