Iskolánk diákja a „112 – Tudd, hogy segíthess!” megyei rajzpályázat egyik különdíjasa

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete valamint a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete gyermekrajz-pályázatot hirdetett november elején az iskolák 1-8. évfolyamos tanulói részére, „112 – Tudd, hogy segíthess!” címmel.

A rajzok témájának kapcsolódnia kellett a 112-es segélyhívóhoz, illetve az érintett szervezetek működéséhez, munkájához. Mivel iskolánként a legjobb 5 alkotással lehetett pályázni, a nagy lelkesedés eredményeképpen 250 alkotás közül válogathatta ki a szakemberekből álló zsűri a legjobbakat.

Iskolánkból 5-8. évfolyamról küldtünk be a témához kapcsolódó munkákat és nagy örömmel vettük a hírt, hogy Puskás Szilvia 6.F osztályos tanulónk rajza díjazásban részesült. Az ünnepélyes díjátadóra 2018. december 11-én Szegeden került sor. A beérkezett alkotásokból válogatott kiállításon, nagy örömünkre Puskás Szilvia alkotása mellett, bár nem került be a díjazottak közé, ott láthattuk Somogyi Andrea szintén 6. F osztályos diákunk munkáját is.

Gratulálunk a sikerhez és további lelkes versenyzést kívánunk!

Leirerné Katona Ágnes

felkészítőtanár