Nyári tábor 2024

Az idei tanév végén is – hasonlóan az elmúlt évekhez – táborozással kezdődött diákjaink nyara.
Két turnusban, közel 50 tanulónk döntött úgy, hogy a soltvadkerti táborban tölti a nyári szünet első napjait. Először a fiatalabbak, az 5. – 6. évfolyamot végzettek, majd a következő héten a 9. – 10. osztályt kezdők utaztak a tópartra.
Napjaik játékkal, vetélkedőkkel, vízparti tevékenységekkel teltek. Továbbra is nagy sikere volt a két SUP-nak, a labdáknak, a ping-pong asztalnak, valamint a Pali bácsitól kölcsönzött vízibicikliknek is. Misi bácsitól idén is szörfözni tanulhattak a gyerekek. A nagyobbakkal kerékpárt is béreltünk, így egy kisebb kirándulás keretében fagyizni is mentünk.
Természetesen az éjszakai tókerülő séta, a zseblámpás számháború sem maradhatott el, hisz ezek a késő esti programok mindig új izgalmakat rejtenek. Örömmel vettük birtokba a nemrég elkészült strandröplabda pályát is, de izgalmas online-csaták zajlottak a táborban elérhető internet révén is.
Sok panaszunk az időjárásra sem lehetett, ha nem is volt mindig kánikula, a játékok kárpótoltak bennünket. Reméljük, tanulóink jól érezték magukat, és ha lesz lehetőségünk jövőre is táborozni, velünk tartanak.
Köszönjük támogatóinknak – Anna néninek, Misi bácsinak, Pali bácsinak, és a Vadkert Komszolg KFT-nek hozzájárulásukat a táborunk sikeréhez.