Erasmus Napok 2023

Az Erasmus Napok keretében a nyelvi munkaközösség tagjai tanóráik keretében különféle foglalkozásokat tartottak, a diákok beszámolóit hallgathatták meg angol és német nyelven egyaránt. Szünetekben angol, német és olasz nyelven verseket hallgattak meg. Az 5.F osztály erdei iskolában járt, projektmunka keretében ők is bekapcsolódtak az eseménybe angol és német nyelven egyaránt. Pénteken az aulában közös éneklés keretében a What a Wonderful World című dalt énekelték el a megjelentek.

Az iskolai tanórákon beszélgettünk az Erasmus+ program fontosságáról. Szórejtvényt, szófelhőt készítettünk, filmet néztünk, kahootoztunk. Iskolán nyelvi folyosóján megtekinthető az Erasmus kiállítás is az eddigi programjainkról. Néhány beszámolóról a következő blogban is olvashatnak: https://erasmusblogedit.blogspot.com/2023/10/erasmus-days-2023.html

Nagy örömünkre eTwinning intézményi címet nyertünk el egy tavalyi pályázatunknak köszönhetően, ahol a 10.A osztály angolosai érzékenyítés témájában több nemzetközi iskolával dolgoztak együtt egy tanéven keresztül. Tartalmas napokat zártunk, köszönjük a Tempus Közalapítvány támogató segítségét idén is! Jövőre októberben ismét folytatjuk ezt a programsorozatot:

Idegen nyelvi munkaközösség tagjai