Talentum és OTP díjazottak 2023

2008-ban egykori batsányis diák ötleteként és az ő támogatásával alapítottuk a Talentum díjat. A díj célja, hogy olyan batsányis, Csongrádon élő diákot támogasson felsőfokú tanulmányaiban, akit nemcsak tanárai ajánlanak, hanem a legfontosabb szempont az, hogy végzős diáktársai is méltónak találják erre. A 2009-es évben csatlakozott a díj támogatóihoz Losonczi Áron, szintén egykori batsányis diák, aki általa készített üvegbeton emléktárgyat ajánlott fel.
A Talentum díjat hagyományosan a tanévnyitó ünnepélyen adjuk át. 

A díj arra hivatott, hogy azokat a batsányis diákokat segítse, akik a tudást, a tanulást tartják értéknek és némi anyagi támogatással megkönnyíti felsőfokú tanulmányainak elindulását, tudásának gyarapodásában támogatja. Ebben a tanévben Bodor Dóra, 12.F osztályos tanuló kapta, aki felvételt nyert Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció és Médiatudomány karára.

Az OTP minden évben támogat egy diákunkat autóbetét nyereménykönyvvel. Ennek átadása is a tanévnyitón valósult meg. A diákok szavazatai alapján Bori Zsuzsanna 12.A osztályos tanuló Vincze Zoltántól, az OTP csongrádi fiókjának vezetőjétől vehette át a díjat. 

Gratulálunk mindkét díjazottnak, tanulmányaikhoz sok sikert kívánunk!