LABDARÚGÁS

Nagyszerűen szerepelt iskolánk labdarúgó csapata a Csongrád-Csanád vármegye diákolimpia döntőjén.

A megyei elődöntőt megnyerve jutottunk be a hatcsapatos döntőbe. Ott két hármas csoportban játszottuk le a mérkőzéseket. A sorsolás alapján két szegedi csapattal kerültünk egy csoportba. A Gábor Dénes Szakközépiskolát 4:1-re vertük, míg a Radnóti Gimnáziumot 6:2-re. Ezzel megnyertük a csoportot. A döntőbe kerülésért a másik csoport második helyezettjével játszottunk, ahol a szentesi Zsoldos Ferenc Technikumot 4:0-ra vertük.

A döntőben újra a szegedi Radnóti Gimnáziummal kerültünk szembe. Szikrázó, kemény, öldöklő küzdelemben 2:1-re diadalmaskodtunk. Ezzel megnyertük a megyei diákolimpiát és kiharcoltuk a jogot, hogy iskolánk képviselheti a Csongrád-Csanád vármegyét az országos döntőt, ami 2023. május 19-21. között lesz Debrecenben. 

A győzelem értékét az is növeli, hogy nagyon sok középiskola van a megyében, több labdarúgó akadémia és csapatsportágakban ritkán szokott ilyen kis iskola diadalmaskodni.

A győztes csapat tagjai voltak:

Bódi Ádám 11.F, Csaba Dániel 12.A, Forgó Csanád 10.F, Horváth Hunor 9.A, Kardos Csanád 11.F, Kovács Zsolt 11.F, Mészáros Milán 11.F, Nacsa Richárd 10.F, Szabó-Bogár Dávid 11.A, Szűcs Martin Pál 11.B. 

Felkészítő tanár: Borda Zsolt

 

GRATULÁLUNK!