Erasmus+ projektzáró

Ebben a tanévben két Erasmus+ pályázat – a ’School is Cool’ és az ’Acting for a Better Europe’ – zárult le intézményünkben.
A két pályázat keretében közel 50 diák kapott lehetőséget, hogy elutazzon nemzetközi diáktalálkozókra.
Ehhez kapcsolódóan, 2022. június 9-én tartottuk az Erasmus programok záró rendezvényét.
Minden, a programban résztvevő csoport összegyűlt ismét, hogy bemutassák és értékeljék a tevékenységüket. Előzetesen elkészített prezentációt, vagy összegyűjtött képeket mutattak be,  és meséltek a kinti programok menetéről, eseményeiről, megosztották véleményüket az elért célok szempontjából. Így minden résztvevő képet kapott a többi csoport munkájáról és élményiről.
Ezt követően meglepetésként vendéglátáson vehettünk részt, egy közös pizzázás és tortázás keretében.
Összevetve úgy véljük, hogy minden résztvevő számára hatalmas lehetőséget jelentett a program, hisz ennek keretében mindenki gyakorolhatta az angol nyelvet, így sokat fejlődtünk ebben; megtanultunk nemzetközi csapatban dolgozni, új barátokat szereztünk, új helyekre utazhattunk (többen először ültek repülőgépen) és nem utolsósorban új kultúrákat ismerhettünk meg. Nagyon boldogok és hálásak vagyunk azért, hogy diákokként ilyen rendezvényeken vehetünk részt, és nagyon reméljük, hogy lesznek még ilyen lehetőségeink a jövőben is.
A programban résztvevő diákok.