Diáknap 2022.

Idei diáknapunk rendhagyó módon három naposra sikeredett. A sportversenyek minden nap lehetőséget biztosítottak az érdeklődő diákoknak és tanárainknak is, hogy izgalmas pillanatokat éljünk meg. Az első napon asztalitenisz bajnokság keretében mérkőzhettek meg a nevezők. Első helyezést ért el Tóth Tibor, 2. helyezést Kupeczki Kornél és 3. helyen Dobai Konrád végzett. A második napon kosárlabda versenyek keretében a 6.F és 7.F osztály fiú csapata győzedelmeskedett. A röplabda bajnokság is nagy érdeklődésnek örvendett, köszönet a szervezésért és a Csabi Cukrászda ajándékáért. 

Talán a legviccesebb pillanatokat a No Backpack Day napunk okozta, valóban rendkívül leleményes megoldások születtek. A diáknapon a legjobbakat is jutalmaztuk közönségszavazást követően. A diáknapunk már hagyomány, hogy közös programmal kezdődik, Hekkel Zita és Urbaniczki Blanka előadásai is maradandó emlékek lesznek. Hering Dóri és Kátai Hanna főszervezőként és műsorvezetőként is hozzájárult a nap sikeréhez. Jutalmakat osztottak a DÖK tagok, sok finom édesség került kiosztásra. Az év legnépszerűbb tanárára és diákjára is voksoltak a tanulók: Postáné Pető Györgyi tanárnő és Szabó Zámor 12.F osztályos tanuló nyerte a díjakat, ami hagyományosan egy-egy torta és oklevél.

A közös blokkok után az osztályok által megálmodott programok kezdődtek. Rengeteg kreatív, értékes és izgalmas esemény várta az érdeklődőket. Koncz-Bisztricz Tamás előadása is hatalmas élmény volt. Akiket a művészet vonzott inkább, ők énekelhettek, táncolhattak, filmet nézhettek. A társasjátékok is nagy népszerűségnek örvendtek, de volt még szabadulószoba, kvíz szoba, póker bajnokság, Harry Potter szoba, különbségkereső interaktív szoba. Akik kis nyugalomra vágytak, a Nyugi szobában erre is megoldást találhattak. A Csűr Színház szervezésében Grecsó Krisztiánról hallhatott a közönség. A mozgás szerelmeseire pedig a rodeó bika és a Hunyadiak Örökében Történelmi Hagyományőrző Egyesület szervezésében íjászviadal várt.

Nagy örömünkre egykori DÖK tagok, elnökök, alelnökök is ellátogattak a rendezvényre, velük is nagyon jó volt együtt tölteni ezt a remek napot. Köszönet minden szervezőnek és résztvevőnek!