Talentum díj 2019

A díj célja, hogy olyan batsányis, Csongrádon élő diákot támogasson felsőfokú tanulmányaiban, akit nemcsak tanárai ajánlanak, hanem tanulmányi és érettségi eredményei is kiemelkedőek. A legfontosabb szempont viszont az, hogy a kiválasztottat végzős diáktársai is életrevalónak, méltónak találják erre.
A díj arra hivatott, hogy azokat a batsányis diákokat segítse, akik a tudást, a tanulást tartják értéknek és némi anyagi támogatással megkönnyíti felsőfokú tanulmányainak elindulását, tudásának gyarapodásában támogatja. A Talentum-díjat hagyományosan a tanévnyitó ünnepélyen adja át az alapító, Pusztai Zsolt. 

A 2018-19-es tanévben Levstók Benedikt, volt 12. F osztályos tanuló kaphatta meg ezt a díjat. Benedikt a Szegedi Tudományegyetemre nyert felvételt kommunikáció és médiatudomány szakra, állami ösztöndíjasként. Hosszútávon szeretne a szakon belül nemzetközi kommunikáció és turizmus irányzatra szakosodni és ebben az irányzatban elhelyezkedni. Tanulmányi eredménye és személyisége alapján őt támogatták a legtöbben a végzős évfolyamtársai közül.

 

Gratulálunk!