Éjszaka a Batsányiban

Háááát, minden úgy kezdődött, hogy…

nagyon vártuk már, hogy benn aludhassunk a suliban. Csütörtök reggel már mindenki nagyon izgatott volt. Csak erről beszéltünk szünetekben. Fél 8-ra már mindenki ott volt, a pizzát is meghozták, szóval nekiláttunk az evésnek. Miután mindenki jóllakott, bevittük a cuccainkat a tornaterembe.

Ezután mindenki átöltözött az éjszakai öltözetébe (ehhez elengedhetetlen nyuszis mamusz és/vagy rénszarvasos zokni társult), és igyekezett lefoglalni a legkényelmesebb „ágyakat” , majd a tornaterem legkülönfélébb pontjain elhelyezni azokat. Mindeközben kialakultak az este során leggyakrabban látogatott helyek: a négy kötél, ami szerencsére nagyobb kárt nem tett bennünk a frontális ütközésnél, a szertár, ahol jókat lehetett beszélgetni. A büfé előtti folyosón indult a „Felelsz, vagy mersz”.

Zenehallgatás közben társasoztunk, beszélgettünk, majd a lányok különféle tornamutatványokkal szórakoztatták az osztályt. Kicsit később zsákban – illetve hálózsákban futó versenyt rendeztünk.

Az éjszaka folyamán két filmet is megnéztünk, majd Ági néniék jelezték, jó lenne aludni, hisz nemsokára becsöngetnek. Elaludni végül majdnem mindenkinek sikerült, néhányan egy kis twisterezéssel még kiegészítették az éjszakát.

Két óra múlva nehéz volt felkelni, de hősiesen rendbe tettük a tornatermet, majd együtt átvonultunk a kisboltba reggeliért. A pénteki tanórákon nehéz volt nyitva tartani a szemünket , de szerencsére tanáraink figyelembe vették az előzményeket. Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, lesz még ilyenben részünk.

6/F

.