LABDARÚGÁS

2024. április 22-én rendezték meg Szegeden a középiskolás labdarúgó diákolimpia döntőjét. Az előző két tanévben mi voltunk a győztesek és most is szerettünk volna eljutni az országos döntőre. Nagyon jó csapatunk van, de előző nap többen is lesérültek, a többiek pedig fáradtak voltak az előző napi bajnoki meccsük miatt. Ráadásul még a megyei döntőn is szaporodott a kényszerűségből feladni kényszerültek száma. Emiatt tartalékosan nem tudtuk elérni a célunkat.
A csoportból még továbbjutottunk, de egy szerencsétlen mérkőzésen nem sikerült legyőzni a későbbi győztes szegedi Ságvári Gimnáziumot. De azért még nagyot küzdve sikerült elérni a harmadik helyezést. Érdekesség, hogy akit a kisdöntőben legyőztünk, azok nyerték a Szeged városi bajnokságot, akik meg ott másodikak lettek, ők nyerték meg a megyeit. Tehát tulajdonképpen körbeverés volt.

A csapat tagjai voltak ezen a versenyen:

Bódi Ádám 12.F, Csernus-Lukács László 11.A, Forgó Csanád 11.F, Horváth Hunor 10.A, Kardos Csanád 12.F, Kovács Zsolt 12.F, Nacsa Richárd 11.F, Szabó-Bogár Dávid 12.A.

Felkészítő tanár: Borda Zsolt

GRATULÁLUNK!