Diákparlament 2019-ben

Az idei tanévben is fontosnak tartottuk, hogy diáktársaink véleményét összegyűjtve az intézményvezetéssel egyeztessük és megvitassuk a felmerült kérdéseket. Az ülést egy minőségfejlesztő lap megszerkesztése és véleményeztetése előzte meg, melyet nagyon sok osztály visszajuttatott a DÖK vezetőségének. Kíváncsiak voltunk az erősségeinkre és fejlesztendő területeinkre is egyaránt. Tapasztalataink alapján számos remek ötlet fogalmazódott meg a korábbiakban is, ezekből sokat építkeztünk.

November 7-én az osztályok DÖK képviselői, Kiss Attila intézményvezető úr, valamint néhány tanárunk érdeklődve hallgatták a DÖK vezetőség beszámolóját. Nagyon örültünk, hogy idén is elfogadta meghívásunkat Pópity Beatrix rendőr főhadnagy, aki iskolánkban bűnmegelőzési munkát végez. A közös gondolkozás eredményeképpen, diákönkormányzatunk előkészített egy újabb prevenciós meglepetést, ami remélhetőleg hamarosan látható lesz iskolánkban. 

A városi diákönkormányzattal is kiemelt kapcsolatot ápolunk. Barta Zsófia városi diákpolgármester beszámolt a tanév során szervezett programjairól. Számos remek lehetőség vár idén is az érdeklődő diákokra. Szlovák Réka alelnökünk felhívta a figyelmet a közeljövőben tartandó BJG-s rendezvényeinkre, melyet már a diákparlamenten megbeszéltek alapján szervezünk tovább. Köszönünk minden támogató javaslatot.  November 8-án iskolánkat Faragó Tibor diákelnök és Szlovák Réka alelnök fogja képviselni a megyei diákparlamenten.