Nyílt nap a Batsányiban – a 4 évfolyamos képzés iránt érdeklődőknek

Iskolánk – a Csongrádi Batsányi János Gimnázium és Kollégium – ebben a tanévben is lehetőséget ad a 7. és 8. osztályosok számára, hogy megismerhessék iskolánkat, betekintést kaphassanak iskolai életünkbe, meglátogathassák délelőtti óráinkat, foglalkozásainkat.

Ebben a tanévben  a 7. és 8. osztályosok és szüleik számára 2018. november 15-én, csütörtökön 8-12 óráig tartunk nyílt napot.

Nyílt napunk 8 órakor a kis tornateremben általános tájékoztatóval kezdődik.

Tartalmas programot ígérnek a természettudományok iránt érdeklődő diákok számára a bárki által megtekinthető matematika, fizika, biológia, kémia, földrajz és informatika óráink, valamint a humán beállítottságú diákoknak a magyar, történelem és idegen nyelvi óráink. Idegenforgalmi gimnáziumi osztályainkban a képzést meghatározó szakmai tárgyak nyílt órái lesznek látogathatók.

Ebben az évben gimnáziumi képzéseinkre kizárólag központi írásbeli vizsga megírását követően felvételizhetnek az érdeklődő diákok.

Az írásbeli felvételi vizsgára 2018. december 7-ig jelentkezhetnek a tanulók. Ehhez természetesen intézményünk segítséget nyújt felkészítő foglalkozások keretében.