Elmaradt nyílt napi tájékoztatóink helyett

Tisztelt Szülők!
Kedves 4. és 8. osztályosok!

Tájékoztatom az érdeklődőket, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben sajnos nem tartunk nyílt napot. Azért azonban, hogy megismerhessék iskolánkat, betekintést kaphassanak iskolai életünkbe, itt megnézhetik azt a kisfilmet, mely röviden bemutatja intézményünket.

Az alábbi linkeken további információkat kaphatnak képzéseinkről, például arról is, hogy gimnáziumi képzéseinkre kizárólag központi írásbeli vizsga megírását követően felvételizhetnek az érdeklődő diákok. Az írásbeli felvételi vizsgára 2020. december 4-ig jelentkezhetnek a tanulók intézményünkben. Ehhez természetesen intézményünk segítséget nyújt felkészítő foglalkozások keretében. Jelenleg legalábbis így tervezzük.

A 4. osztályosok számára az itt (vagy az alább olvasható 2 oldalas, lapozható PDF dokumentumban) olvasható információk különösen segíthetik a jelentkezésben.

A 8 évfolyamos képzés iránt érdeklődőknek az eredetileg is meghirdetett időpontban, 2020. november 13-án 16 órakor online tájékoztatót tartunk, ahová itt lehet regisztrálni 2020. november 13. 14 óráig. Az online eseményre regisztrálók legkésőbb a kezdés előtt kb. egy órával kapnak „meghívót” a regisztrált ímélcímükre.

 

felvételi eljárással kapcsolatos tájékoztató_2020

 

Amennyiben bármilyen felvételivel kapcsolatos kérdés merül fel, érdeklődjenek bátran a bjg(kukac)bjg.hu, vagy a 30/2931858-as  telefonszámon.