Kabalafigura kerestetik!

Idén immár XXV. alkalommal került megrendezésre a Nagy Sportágválasztó rendezvény. A jubileumi alkalomból egy érdekes rajzpályázatot is hirdettek „Kabalafigura kerestetik” címmel. A 6.F osztály napközis tanulóival, egy délutáni foglalkozás során, körbe jártuk a témát, kinek mit jelent a sport, mit gondolnak az egészséges életmódról.

 A tanulók kedvet kaptak az alkotáshoz, és három pályamű is készült. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Kertes Dorkának, Kardos Rékának, Gurdon Lajosnak és Fülöp Kornélnak az önálló gondolatokért, a részvételért, és a lelkesedésért.

Rendkívül népszerű és sikeres volt a pályázat, több mint 270 pályamű készült, melyeket egy 10 fős, olimpiai bajnokokkal is kiegészülő zsűri bírált. Az eredmény nagy örömet hozott számunkra, ugyanis Kardos Réka alkotása a második helyet érdemelte ki. Réka rajzát az értékes díjak mellett, egy a saját alkotásával díszített bögrével is jutalmazzák, mely örök emlék marad és jelképezheti számára, hogy a befektetett munka meghozza gyümölcsét.

Írta: Lantos Adrienn

napközis nevelő