Nyári tábor Soltvadkert 2021.

A szünet első napjait a már több mint tíz éve hagyományosan megszervezésre kerülő, soltvadkerti nyári táborban töltötte iskolánk 5 évfolyamának 46 diákja. Évről-évre egyre több diák választja ezt a kikapcsolódási formát, ahol közösen vesznek részt a programokon, és pihenik ki a tanév fáradalmait a tó adta lehetőségek kihasználásával. Az öt nap során alkalmuk nyílt strandolásra, vízibiciklizésre, és aki érzett magában annyi erőt és kitartást, körbesétálhatta a tavat a kiépített tanösvény útvonalát követve. Idén sem maradhatott el a szörfoktatás, aki szerette volna kipróbálni, megtanulni ezt a vízi sportot, Misi bácsi segítségével bátran megtehette. Esténként közös programként a „Just dance” volt a sláger. Fiúk, lányok egyaránt fáradhatatlanul követték a mozdulatsorokat az óriás kivetítőről. Szerda este hatalmas szurkolástól volt hangos az udvar. Együtt néztük az izgalmas Magyarország-Németország labdarúgó mérkőzést, pattogatott kukoricával, „szenyával”, ahogy illik. Még az sem okozott problémát, hogy későbbre tolódott a lefekvés.
Idén díjat ajánlottunk fel a közösségért legtöbbet tevő táborozónak, a szavazás alapján Németh Tomi érdemelte ki a görkorcsolyát.
Autóbuszunkkal odafelé is, és a hazaúton is megálltunk a méltán országos hírű soltvadkerti fagyizónál. Jó hangulatban, csapatként érkeztünk haza. Reméljük, találkozunk jövőre ugyanitt!

Köszönjük a támogatást Németh Annának, Bartus Ferencnének és Csépe Mihálynak, akik szintén velünk voltak, és akik a kezdetek óta önzetlen önkéntes munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy minél színvonalasabb legyen a nyári tábor, és gyermekeink kényelemben, a legprofibb kiszolgálás mellett élvezzék a táborozás élményeit.

Jó pihenést, szép nyarat mindenkinek!

Leirerné Katona Ágnes és Leirer Tibor szervezők