Tájékoztató érettségire jelentkezésről

A Csongrádi Batsányi János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium a 2018-as október-novemberi érettségi vizsgán ismét szervezésre kijelölt középiskola.

Az érettségi vizsgaszabályzat szerint az október-novemberi vizsgaidőszak esetén a jelentkezési határidő szeptember 5. (kedd)

2018. augusztus 27-től lehet jelentkezni az érettségi vizsgára a megfelelő dokumentumokkal az iskolatitkárnál.

Kérjük, hogy jelentkezése előtt telefonon érdeklődjön (hétköznap 7-14 óra között) a 63/571-552-es telefonszámon, hogy a szükséges okmányok a jelentkezéskor rendben legyenek. Bármilyen dokumentum hiányzása esetén a jelentkezést nem tudjuk elfogadni (szükséges dokumentumok: tanulói OM azonosító, személyi igazolvány, lakcímkártya, középiskolai bizonyítvány és annak másolata, érettségi bizonyítvány és annak másolata, eredeti törzslapkivonat, felmentési határozattal kapcsolatos összes dokumentum és kérelem). A jelentkezés a jelentkezési lap aláírásával és szükség esetén az érettségi díj befizetésének dokumentálásával zárul.

Az év eleji tanévindítás és az idő rövidségére való tekintettel kérjük, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra a jelentkezést! Bővebb tájékoztatás a www.oktatas.hu honlapon található.

Csongrád, 2018. augusztus 27.

Kiss Attila
intézményvezető